2011-12-18

Fuck, tiden går fort ibland. Ärligt talat minns jag inte vad jag gjort de senaste dagarna. När allt känns jobbigt så förtränger jag tydligen det mesta. Mårten har varit här ett par dagar... men vad fan gjorde vi? Käkade julbord igen hos IKEA. Det minns jag. Äh, skit samma. Jag vill inte minnas.

Jag sov inte bra natten till idag. Mårten snarkade så jävla mycket och högt. Jag tror att jag steg upp säkert 30 gånger och knuffade till honom. Det hjälpte ändå inte. Han säger jämt att han ska göra allt för att gå ner i vikt men han snackar mycket... och gör lite. Alla är så äckligt ego och skiter i att andra mår dåligt på grund av dem. Idag kände jag mig bara trött på allt och alla. Sa till Mårten att jag kanske ska säga ja till mitt ex. Ja, jag har kanske inte nämnt det men mitt ex kontaktade mig på Facebook. Första gången var för ett tag sedan och då ville han fika men jag sa att jag inte klarade av det. Nu frågade han igen. Men jag vet inte om jag har lust att ta en massa Xanor bara för det. Dessutom har det gått tio år sedan jag träffade honom senast och jag tycker att jag har förändrats... lite i alla fall. Fast min livssituation är ju typ låst. Mitt ex har däremot hunnit med mycket... väpnat rån, fängelse, en mängd kvinnor och två barn.

Nej, man ska nog se framåt istället. Fast det ser jävligt mörkt ut. Jag har inga framtidsvisioner alls. Barn ska jag inte skaffa i alla fall. Barn är parasiter som borde låsas in på internatskolor tills de fyller 18. Det är väl inte ens någon idé att skaffa pojkvän. Jag skulle aldrig lita på killen med tanke på hur många som skrivit till mig under alla år och som inte varit singlar. Man kan inte lite på någon... tack vare internet. Nej, jag ska vara evigt singel... eller kanske evigt död.

Hm, klockan är tre på natten... det är väl dags att försöka sova även om jag inte har någon lust.

Framtiden ja... det enda jag har som ett mål är att flytta. Helst utomlands men om inte det går så till något bättre i Stockholm. Med bättre menar jag bl.a. ett hus som inte är så jävla lyhört och helst översta våningen så man slipper dunsar och andra irriterande ljud.

Den som bor ovanför mig verkar bara vara hemma ibland. Eller så är han hemma jämt men hans tjej dundrar kanske in då och då.

Äh, nu har jag borstat tänderna och ska lägga mig och försöka sova. Jag mår illa...