2014-04-26

Helveteskväll

Jag mådde värre än någonsin igår innan jag skulle lägga mig. Det började ju när jag kände att jag behövde Xanor. Tyvärr tar det ett tag innan den verkar så jag bad morsan hålla mig sällskap. Först satt hon och jag på golvet i badrummet ifall att jag behövde spy. Efter ett tag när vi suttit där och pratat så tänkte jag att "äh, jag gör ett försök att lägga mig i sängen". Jag mådde fortfarande för jävligt med illamåendet och ångesten och mina axlar gjorde djävulskt ont (fortfarande luften i kroppen som inte ska vara där). Morsan satt bredvid min säng och hjälpte till att massera högra axeln som var värst. Axeln kändes bättre då, men jag mådde fortfarande skit. Jag tror att det var först när hon smekte min hand och arm som jag kunde slappna av och till slut somna.

Snart ska jag stiga upp och ta smärtlindrande piller. Senare idag ska jag även ta illamåendetabletten och Xanor i god tid innan sängdags.

Nu ska jag upp... vilket är lite krångligt då jag först måste rulla över på sidan för att kunna få ner benen över sängkanten och sedan häva mig upp med armen.

Ska se om jag kan ta en bild på alla mina sår på magen (med plåster över såklart).