2016-11-21

Knäpp, knäpp, knäpp, knäpp. Det låter som att fåglarna äntligen har vågat sig fram till hirskolven.

Jag hade gärna sovit längre men jag har mens och så fort man vänder sig om i sängen på morgonen så börjar det rinna ännu mer. Dessutom gör det lite ont och känns spänt i magen... och så måste jag snyta mig. Jag tar nog en Flunitrazepam ikväll också för när jag väl sov så sov jag som en stock och besvärades inte alls av snor, slem eller andra förkylningssymptom.

Nu ska jag kliva upp, gå på toa, byta binda, snyta mig, tvätta mig lite, ta dei, klä på mig, dricka frukost (Actimel och sen c-vitaminbrustablett), kanske ta två munsönderfallande Alvedon om det behövs, sätta mig vid datorn och spela Farmville 2. Just det... och ge fåglarna sallad och färskt vatten.

Jag kollade efter fågelbo igår men hittade inget bra. Jag köpte bara en mindre variant för att ha om fåglarna inte ligger på äggen. Jag köpte även bomaterial: någon typ av bomull till miniboet och kokosfibrer till stora. Jag köpte också en riktig värmelampa så nu måste jag bara hitta en armatur som passar 75 watt. Jag har en gammal golvlampa som är justerbar på höjden som skulle vara perfekt... men det står inte hur många watt den klarar av.

Nej, nu ska jag fånga en Pokémon och sedan kliva upp ur sängen innan blodet når lakanet.