1999-01-07

Ja, vad ska man säga... god morgon? Knappast. Vi gick och la oss vid tolv igår. Jag steg upp för en halvtimme sen. Jag kan inte sova... vet inte vad det beror på. Kanske medicinen eller så... Roger sover. Honom kan man inte väcka i första taget... inte ens om man har radion på fulll volym. Nja... kanske. Han snarkar på för fullt och fåglarna ligger i boet och ruvar på sitt första ägg som kom igår. Ja, jag ska låta fåglarna skaffa ungar igen. Jag har inte hjärta att låta bli när jag ser hur gärna de vill bygga bo. Så ungarna blir nog färdiga att sälja precis lagom till sommaren. *hi, hi*.

Jaha... vad ska jag hitta på att göra nu då? Känner mig lite småhungrig. Kanske jag ska ta ett äpple eller något. Roger och jag handlade ju mat för 500 spänn igår. Det blev en hel del mat så att säga... Tur att jag har en stor och stark karl som kan bära alla kassar. *skratt*.

Usch, nu svettas jag igen. Typiskt. Förut klagade jag över att det var så kallt i min lägenhet. Nu har jag inte det problemet. Det är nämligen tvärtom; alldeles för varmt. Och det värsta är att jag kan inte göra något åt det. Jag har stängt av två element helt och satt de andra två på väldigt låg värme. De elementen som är avstängda är glödheta... precis som de som är på låg värme. Det verkar inte spela någon roll hur mycket jag än vrider och ändrar på termostaterna... det är konstant 24 grader varmt inne. Så jag brukar öppna balkongdörren på kvällarna när fåglarna har gått och lagt sig.

Om tre timmar ska jag väcka Roger. Han ska iväg till jobbet. Nej, nu måste jag ha ett äpple. Ett stort, gott och saftigt rött äpple... mmm... mums.