1999-01-24

Roger är på ishockey-match. AIK förstås... vad annars. Jag sitter vid datorn och spelar ett demo som följde med en datortidning. Det är ett ganska gulligt och intressant spel. "Settlers 3" heter det... man ska bygga upp små samhällen, se till att de fungerar osv.

Jag har fortfarande feber men jag mår ändå lite bättre... tror jag. Roger och jag åkte till centrum (med buss) eftersom jag måste träna lite om jag ska klara av att åka till föreningen själv. Vi hyrde några filmer som vi ska titta på när han kommer tillbaka. De är: "Allt eller inget" (komedi), "Gattaca" (sci-fi) och "En amerikansk varulv i Paris".

När jag brukar ha lite tid över så tar jag fram mina gamla dagböcker och skriver in dem på datorn. Jag började skriva dagbok 1989, men jag skrev inte varje dag utan mest på somrarna. När jag har skrivit in allt så lägger jag upp det här på min hemsida. Fast det är ju klart... jag tar inte med allt. Vissa saker kan man få ha för sig själv. *ler*.

Jag har tagit en paus från spelet (solklart, annars skulle jag inte skriva det här). Sitter och lyssnar på Metallica. Jag har inte varit speciellt förtjust i hårdrock förut men nu kanske det håller på att ändras. Tar man t.ex. texten från deras låt "Until it sleeps" så är den jävligt bra. Här är ett litet stycke:

Where do I take this pain of mine
I run, but it stays right by my side
So tear me open, pour me out
There's things inside that scream and shout
And the pain still hates me
So hold me, until it sleeps

Just like the curse, just like the stray
You feed it once, and now it stays