1999-01-05

Nytt år... samma gamla hosta. Nyår firade jag hemma tillsammans med Roger, mina föräldrar och en väninna till morsan. Vi åt god mat, satt och pratade i timmar... kollade på TV. Någon dansbands-skit... men vad skulle vi göra? Det fanns inget bättre program. Jag kurerade mig med lite Absolut vodka. Svart vinbärssmak... mums... brände skönt i halsen. När nyårstimmen närmade sig glömde vi nästan titta på det evigt trista programmet från Skansen med "Ring klocka, ring". Sedan skålade vi med lite Gordon Negro champagne. Morsan och hennes väninna var inte direkt förtjusta i den lite beska smaken, men jag tyckte det smakade utsökt gott.

Fort på med halsduk, jacka och skor... för nu var det dags för lite pyromani. *skratt*. När man har en ganska tunn plånbok så blir det inte så märkvärdiga fyrverkerier men det lät bra om dem i alla fall...

I år var det förvånansvärt lugnt. Väldigt lite fyrverkerier... hur kommer det sig? Folk brukar hålla på med smällandet långt in på småtimmarna, men nu vart det helt tyst efter bara en halvtimme. Hm...

Jag hade med mig mina fåglar till föräldrarna. De sov också över där. Jag ville ha dem i närheten ifall att de skulle bli allt för skrämda av allt oväsen ute. Just nu sitter de bakom mig på sängen och tittar nyfiket på vad jag gör. De är så gulliga mina små fåglar.

*gäsp*. Jag är lite trött. Jag har städat hela lägenheten... urk. Den fördömda hostan är fortfarande kvar men jag tror att den börjar ge med sig lite nu. Febern har i alla fall gått ner som tur är.