2000-04-14

Jag glömde skriva igår att jag äntligen fick liv i ljudkortet. Måste också tacka alla vänner som kom med tips om vad man kunde göra. Jag provade en hel del grejer men inget verkade fungera. Mitt sista hopp låg i att drivrutinerna som följde med ljudkortet var dåliga. Så jag laddade ner de senaste filerna från tillverkarens hemsida... och det fungerade!! Yes! Fattar inte att jag inte tänkte på det tidigare.

Mina föräldrar sitter just nu vid varsin TV och kollar på olika program. Jag ägnar mig åt skrivandet (även om jag inte vet vad jag ska skriva om). Jag såg en hackspett idag. Intressant va?

Det är några som undrar hur det går med skolan. Jag har lagt det på is för tillfället. Jag måste stärka mig själv innan jag klarar av att ge mig ut i studiedjungeln. Men... jag kommer inte ihåg om jag skrivit det förut... jag har böckerna kvar och kan läsa i dem i min egen takt. Jag får förstås inget betyg, men då är jag bättre förberedd till dess att jag bestämmer mig för att återuppta studierna.

Tidigare idag kände jag mig deppig och nere. Jag funderar hela tiden på vad som kan tänkas röra sig i Rogers huvud. Vad tänker han? Vad känner han? Varför hör han inte av sig? Är det för jobbigt? Pinsamt?... Jag kopplade bort tankarna, steg in i duschen, tvättade håret... och sedan kändes det lite bättre. Nåväl, jag kände mig fräschare i alla fall.

Hm... snabbt byte av ämne. Vilket äckligt väder det var idag. Usch! Farsan sa att det kanske ska bli varmare nästa vecka. Jag hoppas verkligen det.