2001-02-16

Nu är jag hemma igen. Vi åkte härifrån vid halv sex, och sedan har jag suttit och pysslat med datorn hos Rogers polare i flera timmar. Jag känner mig ganska trött eftersom jag inte har sovit något alls sedan jag steg upp vid fyra imorse. Roger frågade om jag skulle ha något som tack för hjälpen, t.ex. pengar. Men jag sa bara att jag skulle fundera ut något. Det enda jag hade i huvudet var min sköna säng som jag längtade efter. Fast nu när jag är hemma så känner jag mig faktiskt mest hungrig. Är nog också lite frusen... så först tar jag en varm dusch, sedan fixar jag något att äta.

Det kommer inget bra på TV idag, så jag kan lika gärna ta det lugnt och sedan lägga mig efter 23 någon gång. Eller kanske jag ska försöka vara vaken längre. Igår lade jag mig strax efter elva (vilket är tidigt för mig). Oftast är det så att när jag lägger mig tidigt så vaknar jag ovanligt tidigt på morgonen, d.v.s. mellan 02 till 05. Sedan är jag trött och seg hela dagen och dessutom svagt illamående.

Jag känner mig lite halvdeppig idag. Saknar någon att krama om... *suck*. Jag får väl ta och krama mitt älsklings-mjukisdjur som jag haft sedan jag var två år. Jag har bara sparat två av mina äldsta mjukisdjur, och de är mest som prydnadssaker. Men nu känner jag verkligen för att kramas... så det får duga med lejonet.

Usch, vad jag svamlar på. Om fem minuter har jag säkert glömt allt jag skrivit. Vad skulle jag göra nu? Jo, just det... mat.