2002-05-21

*atjoo* (igen). Jag har just ringt in en felanmälan... om att jag inte kommer ut på Internet. *suck*. Det fungerade ju hur bra som helst igår, men inte nu. Snubben på supporten sa något om att han ska kontakta några uppe i Umeå som ska testa... hm... någon grej. Annars kollar de upp om felet ligger vid den lokala telestationen... eller nåt. Det kan visst ta två dagar, men jag hoppas att de fixar det snabbare. Man känner sig helt handikappad utan nätet.

Jag kan inte skicka mail till terapeuten heller. Jag vet förstås inte hur jag mår imorgon, men vi har inte bestämt var och när vi ska träffas... så det kan ju vara bra om jag får tag i honom. Nu måste jag leta igenom alla mina lådor efter hans telefonnummer. Eller... har jag inte numret sparat på mobilen? Bäst att kolla...

Men... just det! Jag ska till farsan idag. Där fungerar nätet... då kan jag skicka mail därifrån. Grattis Vivi, än en gång har du lyckats hitta en enklare utväg. Jag menar inte det som något positivt, men det bara blir så när man har de här problemen att man alltid söker den metoden som får en att må minst dåligt.

Enligt farsan skulle det bli fint väder idag. Solen har skinit hela morgonen (jag har varit uppe sedan halv sju), men nu ser det ganska molnigt ut. Det var tänkt att vi skulle ta en liten utflykt... fast jag vet inte om det är en så bra idé då jag inte mår så bra och vädret ser ganska... ruttet ut.

Nu ska jag leta reda på en diskett. Hm, hur ser en sådan ut egentligen? Har inte använt någon på evigheter. *skratt*. Men det ligger säkert en tom diskett någonstans... i någon låda. Morsan kommer hem från Kanada imorgon. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska följa med farsan och hämta henne från Arlanda. Det beror helt och hållet på hur jag mår.

Finns det något mer jag kan babbla om? Hm... nu ska vi se. Vad är klockan? Snart halv tio. Jag tror att farsan är hemma efter tio... eller... nej, vad var det han sa igår? Fan, att man ska ha så dåligt minne ibland. Det var något om att han bara skulle ringa vid tolv... men varför? Äh, jag testar att ringa nu. Inget svar, han är nog och simmar. Nåväl, jag får väl hitta på något annat att göra så länge. Kanske se en film... eller Arkiv X som jag spelade in igår.