2002-08-24

*host* *atjooo* *host*. Idag var jag hos mina föräldrar och åt mat. Sedan åkte vi till centrum och handlade lite... packade upp allt hemma hos mig och drog sedan ner till vattnet. Det var härligt i början, blåste så skönt. Senare när jag satt på en klipphäll och matade ett trettiotal änder och kanadagäss så frös jag faktiskt... trots att det säkert var runt +27 grader ute.

Jag har druckit lite Echinagard ikväll så nu rinner det i alla fall inte längre... men jag känner mig febrig och totalt orkeslös. Bläääääää! Skulle helst vilja lägga mig nu och sova, men det är för tidigt. Förresten så är det fest i kvartersgården igen. Tack och lov spelar de bättre musik idag än igår. Jag har inget särskilt emot Di Leva, men jag lyssnar hellre på Nelly.

Hm... sänk basen lite va? I vanliga fall stör det mig inte om någon lyssnar på musik högt. Men nu... usch, det är bara jobbigt. Speciellt när det är från kvartersgården som ligger nästan mitt ibland höghusen. Ljudet studsar omkring hela tiden... man hör allt.