2003-04-20

Oj, vad mätt jag är! De senaste dagarna har jag ätit massor av god mat. Just nu smaskar jag på ganska goda jordgubbar som inte var speciellt billiga. Innan jag lägger mig kanske jag fixar en ostmacka.

Morsan påminde mig idag om att det vore bra om jag tränade på att åka buss. Det har kanske blivit lite mycket bilåkande den senaste tiden. Det vore inte helt fel om man bara kunde hoppa på bussen, åka in till centrum och köpa sådant man behöver... Men någon dag ska det väl gå (utan Xanor). Jag får jobba vidare på promenaderna.

Nu har de jävla blåsorna dykt upp på fingrarna igen. Ända sedan jag var i Kanada 1993 och trampade på giftek (poison ivy) så kommer de fram minst en gång per år. Som jag skrivit förut i dagboken så frågade jag en läkare på nätet som sa att det kan bli så om man äter vissa saker som t.ex. mango. För ett par dagar sedan köpte jag en exotisk frukt som jag aldrig smakat förut. Kanske den satte igång hela processen igen... vem vet. Det enda jag kan göra är att ha på hydrokortisonsalva och hoppas på det bästa. *suck*