2010-09-27

Jag gjorde en beställning tidigare idag på en ny digitalkamera. Min förra var ju en vinst och ingen kan laga den utan något kvitto eller liknande. Mina föräldrar är snälla och betalar den nya kameran. Jag tycker att det är så schysst att jag ger dem min allra första digitalkamera, den som väger så mycket. Det bryr sig inte mina päron om. Och den har i alla fall en bra grej som min farsa gillar: sökarfönster. I starkt solljus är det ibland omöjligt att se på skärmen vad det är man fotograferar. Så nu har mina föräldrar två digitalkameror de har fått från mig... så det jämnar ut sig lite i alla fall.

Jag gillar snabba företag. Fyra timmar efter min order så hade de skickat mitt paket. Coolt! Jag ser fram emot att kunna fota allt möjligt. Okej, det har jag gjort hittills också... det är bara att jag känner mig lite... jag vet inte... jag är så van att alltid ha en kamera med mig. Det går att fotografera med den dåliga ixusen, men bara om jag låter bli att zooma in. I och för sig så syns det en svag fläck även när jag inte zoomar.

Skitbra... jag skulle spara det här inlägget och fick error. Trodde att jag skulle bli tvungen att skriva om allt... *pust*.