2010-09-09

Nu tänker jag inte göra mer. Har fått huvudvärk också. Kul. Jag vill tillbaka till Spanien. Jag trivs inte i Sverige. Om det inte vore för de små sakerna som lyser upp tillvaron så skulle jag deppa ihop totalt. Men imorgon ska vi ut och äta. Morsan har vunnit biljetter till en show + mat. Om någon vecka ska Mårten och jag på en annan grej som Mårten har vunnit... om det stämmer... vi får se.

Har jag sagt att mitt modem är inskickat? Nej, tror inte det. Det kan i alla fall ta flera veckor... så jag lånar päronens Internet ibland... och när jag är hemma hos mig använder jag Internet där förstås.

Mina fiskar simmar uppe vid ytan och hämtar luft, så när min morsa är färdig i badrummet så ska jag byta vatten åt dem. Jag var och tittade på en pump igår... eller var det dagen innan? Skit samma. Jag tyckte att jag hade hittat en ganska vettig pump som man bara behövde en slang och en liten sten till. Det hade nog räckt. Men tjejen i affären var så konstig och babblade på... nästan som att hon bara pratade en massa för att låta kunnig men egentligen inte kunde särskilt mycket. Hon sa att jag skulle ha en helt annan pump... att den jag tittade på bara var för dekoration... typ som vissa prydnader som kanske är i form av en snäcka och så öppnas och stängs den när bubblorna letar sig upp mot ytan. Men hallå?! Vanlig luft innehåller ju också syre! Det måste väl ändå vara bättre än ingenting alls?