1999-02-27

*pust*. Jag är trött... och för en gångs skull har jag anledning att vara trött. Jag väckte Roger vid nio imorse för vi skulle till centrum. Bussarna gick förstås inte så vi ringde till mina föräldrar för att tigga skjuts av dem. Men de var inte hemma. Solen sken och det var fint väder ute så vi bestämde oss för att gå till centrum. Det tog en timme att gå dit. Urk. Men på sätt och vis var det ganska skönt... tror jag.

När vi precis kommit in i centrumet ringde mina föräldrar till min mobiltelefon (telefonen är en stor trygghet för mig när jag är ute och åker). De sa att vi var välkomna till dem på lunch... och det tackar man inte nej till förstås. Roger och jag uträttade vissa saker i centrum, hyrde bland annat tre filmer (Godzilla, Phantoms, Snake Eyes) och sedan blev vi hämtade av min farsa.

Vi pratade, käkade god mat, bl.a. spenat som är Rogers favorit... *skratt*. Jo, men det är skillnad på skolans spenat och morsans stuvade spenat med vitlök. STOR skillnad.

Tillbaka till nuet... Roger och jag är precis färdiga med tvätten. Äntligen kan man koppla av en liten stund... äta och kolla på filmerna.