2008-02-02

Idag är det inte bara jag som är trött. Mina fåglar gick och lade sig för en timme sedan. Oftast så brukar de lägga sig mellan elva eller tolv.

Jag kände mig lite deppig för ett tag sedan... och när jag är nere så brukar jag inte trösta mig med mat som vissa andra, utan med tekniska prylar. Men jag köper inte saker hur som helst bara, det måste ju vara något som jag kommer använda. Så jag tänkte efter och kom fram till att jag behövde en mp3-spelare som hade radio och inbyggd högtalare. Visst, jag har social fobi... men ibland vill man faktiskt vara lite social och umgås med människor och då är det bara att dra ut hörlurarna och så kan alla njuta av musiken. *he, he* Jag är i alla fall jättenöjd med min spelare, den är mycket bättre än jag trodde att den skulle vara.

Imorgon borde jag diska, jag har inga rena gafflar kvar. Jag brukar inte diska särskilt ofta dels p.g.a. att det är jävligt tråkigt och dels för att det känns rätt oekonomiskt att fylla upp hett vatten och använda en massa diskmedel bara för att diska två bestick, tre glas och en tallrik.