2021-08-05

Då var lunchen avklarad. Morsans ungerska klimp med ägg, efter det lite rester från gårdagen av Mårtens levergryta. Min mage är fortfarande konstig... får lugna ner den lite med vaniljglass.

Mår inte bra idag heller på något sätt. Allting är bara så deppigt och tråkigt. Jag måste beställa grejer på nätet från olika butiker. Dammsugare, hudprodukter, kläder, hälsokost med mera. Orkar bara inte sätta mig ner och göra det. Borde plocka undan saker här hemma också... röja, städa, organisera.

Det känns bara som att sommaren försvann. Mårten och jag skulle göra grejer... typ små utflykter, promenera i naturen, se nya saker. Det blev ju inte så... för jag var tvungen att trappa ner Xanor, Mårtens bil strulade. Jag tror det var i slutet av april som jag slutade ta Xanor dagligen. Det är förvisso bra... och GABA kanske hjälper till så inte ångesten blir ännu värre. Men jag märker mer och mer att min kropp tar stryk istället. Jag kommer nog inte dö av ångest men kanske av fysiska problem... typ orsakade av ångest. Vi får se...