2021-08-03

Upptäckte just att på vissa ställen av skalpen har jag sämre känsel. Skumt.

Usch, jag mådde sämre igår när jag skulle sova. Fick ganska mycket ångest och illamående. Jag tar GABA varje dag just nu men det är ju inte Xanor precis. Jag tog illamåendepiller som hjälpte men ångesten gick inte över. Jag somnade till slut men jag vet att jag mådde skit för jag vaknade imorse i exakt samma ställning… på rygg dessutom. Jag sover alltid på sidan (när jag var liten sov jag alltid på mage). Det kändes i kroppen också att jag inte hade rört mig.

Jag vaknade av grannar som lät och hemsk magont. Det gjorde ont på ett annat sätt än mens (ja, jag fick den igår). När jag klev upp kände jag direkt att jag behövde gå på toa… magkramper och diarré… usch. Jag har inte varit på toa sedan dess men det är kanske för att jag inte har vågat äta så mycket mat. Jag åt bara Findus pasta fyra ostar till lunch, körsbär och glass till middag och några salta kex ett par gånger under dagen.

Jag har inte lika mycket ångest nu som igår men jag mår inte bra. Jag ska försöka sova. Måste bara ta en nattbinda… som mer är som en blöja… men när man blöder lika mycket som jag så behövs det.