2011-11-04

Jag är hemma hos mig och Mårten sover som vanligt på min soffa. Han sitter alltså och sover. Jag har bara kollat runt lite på nätet. Tyckte jag var värd att koppla av lite efter att ha röjt i flera lådor. Jag går igenom mina prylar och slänger allt i tre högar: spara-hög, slänga-hög och sälja-hög. Det är inte mycket som hamnar i sparahögen... för jag vill ha så lite som möjligt oavsett var jag flyttar. Helst skulle jag vilja bo i Spanien men vet inte om det är möjligt. Annars får jag till dess leta lägenhet i Stockholm. Jag står i bostadskö men det lär ju dröja minst 10 år innan det dyker upp någon lägenhet som jag vill ha. Pallar nämligen inte med att ha någon granne ovanför. Man hör ju allt! Förra gången Mårten var här så kom killen ovanför hem mitt i natten med någon kompis och började dra möbler och dammsuga... klockan 3 på natten! Sedan kör han sin jävla tvättmaskin varenda morgon. *suck*

Nej, jag får väl väcka Mårten nu så att jag kan fixa bäddsoffan åt honom. Jag behöver inte väcka honom... jag råkade nysa så han vaknade ändå.

Jag känner mig deppig. Ingenting känns kul just nu. Jag har beställt en ny mobiltelefon för den jag använder nu är inte så bra längre. Sedan har jag skaffat mobilt bredband för jag kommer använda mobilen till surfning på nätet för det mesta. Det blir ju kul när jag har fått allt... då kan jag uppdatera dagboken oftare också.