2011-11-09

Vad är det för dag idag? Onsdag? Jaha, det har precis blivit onsdag. I måndags efter att ha varit på bio och sett en förhandsvisning av Immortals så bestämde jag mig för att vara hemma hos mig själv i ett par dagar för att röja. En klädkammare visar sig innehålla mer kläder än man tror. Jag har redan fyllt nästan 4 stora, svarta sopsäckar med kläder som jag ska försöka sälja. Jag är inte färdig med klädkammaren än, har fortfarande flera tröjor att gå igenom. Men garderoben är avklarad... tror jag. När Mårten var här förra gången så fyllde jag en... eller var det två... svarta säckar med mjukisdjur. Men tigern tog iofs rätt mycket plats. Jag vann en för flera år sedan på Skansen... en gigantisk tiger som tog upp hela övre delen av min hylla.

Jag ska inte köpa så mycket grejer. Det är inte så att jag har mycket pengar, tvärtom. Jag köper allt på rea och när det är andra erbjudanden. I Spanien köpte jag t.ex. två tröjor för 1 Euro styck. Den ena är av ull och den andra är av silke och kashmir. Det är märkeskläder som de sålde begagnat på en marknad. Hur bra som helst, de ser knappt använda ut och kvaliteten är toppen.

En del äter när de känner sig deppiga... jag antar att jag hör till gruppen som shoppar istället. Men jag gör det på ett ekonomiskt sätt... *ha, ha*. Jag får kanske roa mig med att köpa bättre saker... som god och nyttig mat. Jag ska även sluta hamstra saker. Jag gjorde mig nyss av med 12 paket tvättmedel som säkert var mer än 10 år gamla. Det står inget bäst-före-datum på dem men kläderna blev inte fräscha när jag använde tvättmedlet. Varför jag hade så många? Vet inte, jag köpte när det var rabatt... och så trodde jag väl att jag skulle tvätta mer än jag faktiskt gjorde.