2011-11-16

Jag känner mig så tom. Alltså det finns ju saker som Mårten och jag går på ibland, t.ex. gratis bio och liknande. Men ändå känner jag mig nere. Min nya mobil är skitcool... så varför är jag inte glad? Jag fick en trisslott från Mårten idag och vann 50 spänn på den. Det var kul... ett tag. Mina fiskar och fåglar är urgulliga... men de får mig inte på bättre humör heller. Allt känns bara så... jag vet inte. Jag vill bara krypa ihop under täcket och stänga ute världen i ett par år... eller timmar. Komma bort... men från vad? Mig själv kanske.

Jag måste ta en Losec. Nåja, Omeprazol äter jag egentligen men det är enklare att skriva och säga Losec. Ungefär som att man säger Lypsyl om alla andra läppcerat också. Nej, en Losec och lite tandborstande med Sensodyne och sedan lite ansiktsvatten, Vichy ögongel och Olay kräm... sedan hoppar jag i säng. Eller inte. Min morsa har inte kommit hem än. Hon sa flera gånger vad hon skulle göra men jag minns inte vad det var. Teater... kanske. Alltså som åskådare... inte utövare.

Usch, jag gillar inte när jag använder "vuxna" ord. Tycker att man låter så gammalmodig då. Jag menar inte att jag ska skriva typ liksom alltså ba så här liksom typ LOL. Äh, jag är bara trött. Jag vill väl bara skriva simpelt och okomplicerat... precis som jag är... öh? Nej, nu tappade jag bort mig själv. Tur att min nya mobil har GPS-locator. Hm, inte ens skämten är bra. Just det, jag skulle ta en tablett så att magsyran inte fräter hål på allt.