2011-11-21

Jag har letat överallt men hittar inte mina Omeprazol. Jag fick en tablett från morsan men jag mår inte bra av den. Hon äter också Omeprazol men från en annan tillverkare och tydligen gillar inte min kropp den så jag fick ta en Alvedon... vilket gjorde att jag blev lös i magen. Visst, de torkade plommonen jag åt tidigare idag hjälpte förstås till. Nu har magen lugnat sig men det känns fortfarande inte bra. Jag får väl ta hit en burk piller nästa gång jag är hemma hos mig. Till dess får jag käka yoghurt och andra snälla saker.

Jag är skittrött även idag. Känner mig febrig också... och det gör ont i magen. Inte magsårsont och inte "sjuk-ont" utan bara... ont. Sedan känner jag mig tung i huvudet, nästan på gränsen till huvudvärk... tror jag. Jag vill bara sova och slippa tänka på allt som är jobbigt. Fast jag vet inte vad som är jobbigt. Jo: hur jag mår, varför internet är segt, vädret, hela min situation osv. Jag vet att det finns värre saker men just nu känns även små ting jobbiga. Undrar om jag ska ha mens snart? Som att allting alltid beror på det... hm.

När är det första advent? Inte så långt kvar tror jag. Då sätter folk upp julbelysning... det blir kanske lite mysigare då. Bort med mörkret! Jag har också en del belysning jag ska fixa. Blått är ju absoluta favoriten tätt följt av rosa och sedan kritvitt. Jag har olika ljusslingor hemma nere i källaren. Vet inte hur många... men alla är köpta på rea... såklart.

Nej, nu får det vara nog. Jag borde borsta tänderna nu men jag orkar inte röra på mig. Men annars får jag inget gjort. Bläää för smärtor. Och ja, jag har fortfarande ont vid svanskotan. Just nu har jag inte på någonting för jag fick utslag av Voltaren gel. Jag tror ändå att det är någon typ av inflammation även om det låter knäppt att jag har haft ont i mer än ett år...