2024-06-22

Så irriterande med TikTok ibland. Jag vill bara koppla av och se på något intressant. Inte chatta osv.

Skit, jag glömde sätta igång Pokémon sleep före 04. Fan.

TikTok ja… dansgruppen som förföljer mig skriver hela tiden. Jag såg att de var live för ett tag sedan så jag gick in och kollade. Jag gav dem typ 5000 likes så de kom upp i 10000 likes. De tog de fram ett hjul med… bestraffningar tror jag… eller kanske annat också. Ärligt talat så fattade jag inte ett skit av vad någon sa. Varken killarna eller tjejen som ledde deras live. Efter ett tag förstod jag lite… en av killarna försökte smöra för mig. Pinsamt, han uttalade inte min namn rätt heller. Det är ju bara fyra bokstäver, det borde inte vara så svårt. I alla fall… jag tyckte de sa att för 100 coins kunde jag välja en kille och snurra på hjulet. Va? Skämtar de? 100 coins? Jag har just nu 414 coins. Inte en chans att jag slänger bort en så stor del av mina coins. Jag ger aldrig gåvor över 10 coins. Jag tittar på så många olika streamare och vill kunna ge alla lite.

Känner mig irriterad och sur. Dansgruppens live är skit också. Den hackar och ljudet är ganska kasst. Och sen är de så jäkla giriga. Man kan inte kräva så mycket cash när man bara har 10 tittare och en som skriver i chatten. Jag kollar fortfarande på deras live med mitt andra konto. Det händer inte mycket där och de har fortfarande bara 10 tittare.

Jag hatar också pinsamma grejer som att de pratade med mig och jag inte förstod deras dåliga engelska. Kände mig så dum… men egentligen borde jag inte tänka så. Det är deras problem om ingen fattar vad de säger. Jag ska försöka undvika dem. Till slut tröttnar de kanske på mig.