2010-10-03

Det var ganska kul att se fotboll. Man måste ju prova på allt... speciellt när det är gratis.

Idag skulle Mårten och jag ut till en klubb och se något band uppträda. Men det verkar inte bli av... vi har inte fått något svar på vår O.S.A. Skit. Då får vi väl sitta hemma och lyssna på min granne ovanför som går som en 200 kilos flodhäst. Flodhästar väger kanske mer... vad vet jag. Skit samma.

Min nya kamera är jättebra... men batteriet räcker bara till 150 bilder. Mitt under fotbollsmatchen så dog batteriet. Skitkul. Canons kundtjänst sa att det inte finns något kraftfullare batteri. Jag har inte råd att köpa ett till batteri för 500 spänn. Det är bara bajs med allt. Jag vill ha en ny mobiltelefon också... en iPhone. Fan, alla verkar ha någon typ av androidmobil. Själv sitter jag här med visserligen flera telefoner, men alla har jag ju vunnit. Två eller tre fungerar okej, men de är ju uråldriga tekniskt sett. Tur att jag har wi-fi i en i alla fall.

Skit, jag vill inte vara kvar här. Jag fryser som fan trots att jag har flera lager kläder på mig. Jag HATAR Sverige och det jävla skitvädret. Och alla jävla idioter till människor. Nästan alltid när jag är ute så går tanter in i mig eller nästan knuffar till mig... även när det är helt tomt runt omkring. Senast blev jag förbannad så jag sa högt, inte direkt till honjäveln utan bara rakt ut: "Tänk att kärringar alltid ska knuffas". Jag kollade inte ens för att se hur hon reagerade men Mårten såg att hennes man sa till henne.

Vid ett annat tillfälle för inte så längesedan hände samma sak. Jag stod och tittade på olika saker när en kvinna trängde sig fram för att ta tag i någon pryl. Återigen så var det helt tomt omkring. Så jag gav igen med samma mynt, jag låtsades vara intresserad av något som stod framför henne, lite längre upp. Då blev HON sur och muttrade något oförskämt. Jaha, så det är okej för henne att moffa sig fram... men jag ska minsann hålla mig undan, eller vad då? Kvinnor är alltid så mot mig. Jag har undrat om jag är osynlig, men det är väl knappast troligt då jag är längre än de flesta. Antingen är de väl avundsjuka eller så ser jag för trevlig ut och då är de inte rädda för att knuffas. Nästa gång jag ska ut bland folk får jag väl se hårdare ut, som någon slags hårdrocks/emo/freak tjej. Då vågar de kanske inte göra så. Som jag sa till Mårten: hade det varit en muskulös, tatuerad kille skulle de nog inte gjort så. Äh, skit samma... jag hatar kvinnor... jag hatar män (kanske inte alla)... jag hatar människor. Speciellt svenska, inavlade, fega, "lagom"-människor.

Vad fan ska man göra nu då? Jag har ingen lust att sova. Hela jävla dan har varit skit. Jag kan inte ens fixa ihop akvariet för jag vet inte hur fan de har tänkt att man ska dra sladdarna. Helt ologisk jävla skit. Dessutom ser det ut som att jag har fått ett använt exemplar. Som vanligt tror de väl att de kan kränga iväg det till mig bara för att jag ser ung och naiv ut. Fuck 'em all.