2010-10-31

Jag är trött och uttråkad. Mina föräldrar kollar på TV... och jag sitter bara här och försöker fördriva tiden med meningslöst knappande på tangenterna. Mina fåglar soveer redan. Fiskarna... hm, var är de? Aha, där har vi Moroten... och nu kommer även Blixten fram. Pleco gömmer väl sig i slottet...

Fan, jag glömde köpa spenat... till mig själv alltså. Jag måste göra det på onsdag när jag träffar Mårten. Fast då är jag ju redan halvvägs igenom mensveckan. Äh, om jag kommer ihåg det så köper jag stuvad spenat. Annars får jag vara utan.

Det känns som att jag skulle kunna sova i tre dagar. Dels beror det väl på lingonveckan men även att det är så mycket jobbigt just nu. När det blir för mycket för min kropp (kanske mest hjärnan) så stänger den helt enkelt av sig själv. Ja, inte helt förstås... men som ett slags standby. Den flyr väl hellre än fäktar.

Sorry, jag vet inte vad jag mumlar om. Jag är bara trött. Inte på ett jobbigt sätt utan på ett... bomullsmjukt och varmt sätt. Vad är det för dag imorgon? Måndag? Jag skulle helst vilja sova till typ kvällen och sedan höra från Mårten att allt har fixat sig. Verkligheten blir nog som så att jag stiger upp och gympar och sen försöker hitta på saker för att inte tänka på det som är jobbigt.

*he, he*. Jag såg just Pleco. Hoppas den hittar något att äta. Jag har algtabletter åt den men den måste ju även lära sig att äta annat.