2020-11-08

Jag hade tydligen fel om att Trump skulle vinna. Men vad gör det när hela jorden går under snart. Innan dess dör jag säkert av cancer... eller kanske av mystiska ljusfenomen på himlen som tydligen synts över större delen av mellansverige vid 22:30. Enligt någon expert är det en meteorit eller liknande. Jag såg inget ljus på himlen alls. Aha, jag blev kanske bortförd av aliens för jag har tappat ett par timmar. Jag skämtar bara, jag har suttit och spelat spel hela dagen... men det hade varit kul att se ljusfenomenet.

Det hade även varit kul om man kunde slippa all skit i livet. Jag pratar inte med Mårten just nu för han var muppig för ett par dagar sedan. Jag kan ta lite skit då och då men ibland blir det för mycket. Inte blev det bättre av att morsan alltid tar den andras sida. Jag vet inte... jag är irriterad, ledsen, sur, deppig. Jag mår fysiskt och psykiskt illa just nu av att vara nära morsan och Mårten. Jag får ångest och mår så illa att jag nästan spyr när de är nära mig. Det är inte självvalt, min kropp reagerar så. Därför spelar jag spel hela dagarna och ibland nätterna.

Jag har svinont i nacken och ryggen. Inget hjälper. Har aldrig varit med om att smärtstillande inte tar bort smärta alls. Paracetamol är värdelöst, ibuprofen tar kanske bort 1% av smärtan.

Regnar det ute? Låter nästan så. Ska lägga mig nu så jag hinner upp för att... öh... spela spel.