2020-11-12

Jag skulle ha lagt mig tidigare men min mage satte igång efter att inte ha gjort nr 2 på flera dagar. Satt innan och spelade spel på datorn samtidigt som jag kollade på Youtube. Sedan lade det plötsligt av. Själva sidan fungerade men inga videor... videos? Aldrig varit med om att Youtube legat nere. Vem vet, det kanske fungerar igen. Jag orkar inte kolla. Har just borstat tänderna och ska lägga mig snart.

På lördag blir det krig. Nej, kanske inte. Läste bara att en massa Trump-följare ska ha en stor grej på gång nära Vita huset på lördag. Varför är det så många över hela världen som ger sig ut och protesterar mot allt möjligt?

Ursäkta, kan inte tänka när jag har hörlurar på mig och kyssnar på radio där de soelar en låt där någon hela tiden sjunger ddumdumddum dadadaada.

Sådär, en ny låt nu. Var var jag? Jo, protester. Jag förstår att många är missnöjda, frustrerade osv men viruset sprids ju som fan i folksamlingar. Hm... har jag skrivit om det här förut? Vet inte... ber om ursäkt om jag upprepar mig. Jag minns inte alltid vad jag skriver. Jag kan inte skylla helt på Xanor för mitt minne är kasst ibland även när jag inte tagit Xanor.

På franska NRJ har de åter igen inslag där de pratar om corona, precis som i början av pandemin. Fast då sa de mest hur man skulle skydda sig mot viruset. Nu pratar de om... öh... jag kan inte franska och jag lyssnade inte så noga men de sa något om skolan...

Är klockan verkligen halv tre? Jag som tänkte försöka gympa imorgon. På fredag ska jag till kiropraktor nummer tre. Fungerar inte det efter ett par gånger får jag väl gå tillbaka till husläkaren... eller inte. Då kommer läkaren bara skicka remiss för vidare undersökningar vilket innebär många besök på sjukhus i coronatider... nej tack. Då försöker jag lösa det själv med smärtstillande, träning och att jag masserar nacke och axlar själv. Jag har en massagekudde som nästan är som två knogar som knådar ryggen. Ska kanske använda den ändå... det var ju därför jag köpte den för något år sedan.

Min mage bubblar lite... ska kanske sitta här på toa en stund till. Skulle behöva ta mer Xanor för jag mår inte bra... men... äh, jag vet inte. Ska försöka sova ändå.