2000-08-04

Nu är vi tillbaka. Jag kunde inte äta så mycket trots att det var väldigt lite människor där. Det känns alltid som att hela magen snörs ihop och halsen blir alldeles för trång. Och råkar jag ta en för stor tugga av maten så får jag oftast kväljningskänslor. Det är jättejobbigt.

Nu är det avklarat i alla fall. Sedan återstår bara frågan: måste jag ta en Xanor till om vi ska till Murcia? Jag vill inte må dåligt där, men jag vill heller inte ta så mycket Xanor (jag tycker att jag har tagit alldeles för många under semestern).

Igår satt jag och tänkte på att här i Spanien har jag tagit Xanor (ibland två per dag) för att klara av resor och restaurangbesök. Varför tar jag aldrig Xanor hemma för att klara av att t.ex. åka till centrum och handla saker? Jag menar inte att jag varje dag ska stoppa i mig piller, men kanske en gång i veckan. För när jag väl märker att det går bra att åka buss dit (det gäller ju ändå bara 15 min), så kan jag försöka att minska på Xanor vid "utflykterna" för att till slut kanske klara av att åka utan någon tablett. Äh, jag vet inte... det var bara en tanke. Jag ska i alla fall fortsätta med promenaderna.