2003-07-20

Det här var en riktig träningshelg. I fredags åkte jag till min mamma och sov över där. Jag borde kanske ha tagit med mig papper och penna... kommer inte ihåg allt vi gjorde. Jo, jag solade lite i trädgården... och sedan blev kvällen förstörd då jag hade magont som inte ville gå över. Jag tog en Alvedon men det hjälpte inte.

Igår morse fick jag ta en Losec då det mer kändes som magsårsont. På förmiddagen promenerade morsan och jag till centrum (ca 4 km). Jag köpte lite fågelfrön och annat nödvändigt. Sedan tog vi bussen hem till mamma igen där vi åt lunch. På kvällen åkte vi hem till mig och promenerade ner till havet där vi satt på en brygga och matade ankor.

Idag åkte vi buss till centrum där jag köpte ett par nya sandaler, liknande Birkenstock, fast ett billigare märke som bara kostade 129 kr. Sen åkte vi till mina föräldrars hus och åt hemlagad korv stroganoff som var supergod! Jag fick med mig lite rester som jag ska glufsa i mig imorgon.

Ikväll är det ett program på TV om antidepressiva mediciner. Först blev jag tipsad om det på ett forum. Sedan berättade Mårten om det... sen fick jag ett SMS från en kompis som också tyckte att jag skulle se på programmet... och nu när jag kom hem för en stund sedan ringde en annan vän som också ville tipsa om samma sak. Så nu får jag se till att inte missa det. *ler*