2003-07-29

Idag var jag och mina föräldrar och lämnade tillbaka mikrovågsugnen. Eh... oj, glömde visst berätta att vi köpte en ny mikro i lördags. Jag värmde en Findus maträtt och trots rätt inställningar så var den kall i mitten. Jag testade mikron två gånger till, med samma resultat. När vi åkte tillbaka till affären idag så funderade jag på om det var värt att byta till en likadan modell eller om jag skulle satsa på en helt annan. Efter att ha pratat med mina föräldrar (det var ju ändå de som betalade) så kom vi fram till att vi skulle köpa en bättre modell. Den var dyrare, men så har den också varit bäst i test hos Råd&Rön.

Jag provade mikron ikväll och första "testet" var helt godkänt. Får se hur det blir när jag värmer andra maträtter... eller kanelbullar. *ler*.

Just det, jag fick svaret på blodprovet jag tog förra veckan. Allt var normalt, precis som jag hade väntat mig.

Varför kan jag inte må bättre? Hela grejen med magen häromdagen gjorde att allt känns ännu värre nu. För ett tag sedan kändes det som 50-50 att jag skulle klara av Kanadaresan. Nu är det runt 20-80... åt det sämre hållet. Och klockan tickar på hela tiden, snart måste jag bestämma mig om jag kan åka eller inte.

Fan vad jag hatar allt just nu. Vad är det för mening med att varje dag trampa på motionscykeln, göra sit-ups, spara till superlångt hår, göra sig fin? För vem? Det är ändå ingen som märker en, för jag kommer inte ut så ofta. Jag sitter bara här ensam med min jävla panikångest och nu även beslutsångest över resan.

Nåväl, dagens träning bestod av att jag var ute med soporna. Sedan var jag även ner i tvättstugan. Snart ska jag sova, bara folket på någon av balkongerna kan hålla tyst... eller åtminstone prata lite lägre.