2003-07-14

Sådär, nu känner jag mig lite fräschare. Vad jag tänkte skriva förut var att jag gjorde en jätteträning idag. Det var nämligen såhär att jag fick en avi om att jag skulle hämta ut något brev/paket. Eftersom jag inte har beställt något blev jag självklart nyfiken. Jag visste inte om jag skulle klara av att gå ända till centrum och uträtta ärendet, men jag skulle ändå ut och slänga soporna så jag tog med mig avin.

Halvvägs till centrum började hjärtat slå fortare och jag mådde sämre. När jag var nästan utanför affären gick jag långsammare och tänkte något i stil med: "Ska jag gå in eller inte?". Efter någon sekunds betänketid (man kan ju inte stå där och vela) gick jag in. Då kom allt på en gång... hjärtklappning, ångest (fast ingen panik), lite illamående, nervositet. Jag var tvungen att gå in i gången där det nästan aldrig är folk; "hälsokostgången". Där stod jag ett tag och låtsades se intresserad ut av vad det fanns för olika varor. När mitt hjärta lugnat ner sig en aning gick jag fram till postulämningen och ringde på klockan. Mer illamående kom över mig...

Efter ett par minuter kom en av kassörskorna och tog emot min avi. Jag hade redan innan några misstankar om vad det kunde vara för paket. Och när jag fick se att det verkligen var min månadsbok så försvann illamåendet och nervositeten på en gång. Här trodde man att man skulle få något kul med posten... och så var det bara den vanliga boken som i normala fall alltid dimper ner genom brevinkastet. Den här hade också fått plats, vet inte varför de klassade den som för stor.

Så hemvägen gick bättre, fast min puls var och är fortfarande lite hög. Just nu känner jag mig... konstig. Vi får se om jag behöver ta någon Xanor senare. Även om jag inte fick panikångest i affären så kommer det alltid senare på kvällen när man tar det lugnt. Alltid på kvällen... eller natten. Men jag ska försöka att inte tänka mer på det. Nu ska jag sätta mig framför TV:n och se på några inbandade program jag har på video.