2003-07-27

Nu är jag inne i en sådan där trötthetsperiod igen. Jag får väl käka mera russin, men jag tror inte att det är järn jag saknar. När jag var hos husläkaren i torsdags tog de massor av blod... minst fyra, fem rör. Usch... gillar inte sånt. De ska kolla allt möjligt verkar det som... sköldkörteln och levern också. Vem vet hur alla mediciner har påverkat kroppen. Husläkaren och jag pratade lite om min panikångest, hon verkade inte helt avig till alternativa behandlingar. Hon sa själv något om hypnos och akupunktur. Nåja, vi får väl se vad testerna visar. Det blir väl som vanligt att de säger att alla värden är jättebra.

Idag var jag och mina föräldrar på en utflykt till Norrtälje. Vi gick omkring i centrum och tittade lite. Sedan fick jag syn på en skylt där det stod "Utsiktspunkt". Det var vi ju bara tvungna att utforska. Så vi klättrade uppför ett brant berg... kändes det som i alla fall. På toppen fanns en restaurang och utsikten därifrån var faktiskt fin. Vi köpte varsin glass och satte oss där en stund och tittade ut över staden.

De som jobbade där vid Bergstugan var jättetrevliga, man kände sig välkommen. Själva restaurangen var mysig inuti. Den såg inte ut att ha ändrats mycket sedan 1922 då den byggdes.

Vi avslutade besöket i Norrtälje med att besöka Husby-Sjuhundra kyrka som ska vara från 1100-talets andra hälft. Fast sen dess har de ju förstås byggt till, byggt om osv. Men det var en gullig liten kyrka med flera runstenar i området runt omkring.

Jag tog ingen Xanor idag, men det gick hyfsat bra ändå. Fast det känns lite ångestfyllt just nu... men det går väl över någon gång antar jag...