2009-04-03

Igår träffade jag Mårten... och imorgon träffar jag honom igen. Igår var vi på ett par shoppingkvällar. Jag fick en goodiebag som innehöll tidning, godis, duschgel, ljuslykta och ett linne. *hi, hi*.

Imorgon ska vi på mässa och samla på oss lite nyckelband, pennor och annat som vi hittar. Vi ska även söka upp alla tävlingar och eftersom jag har skaffat ett Telia kontantkort till min mobil så kan jag kolla upp svar på nätet om det skulle behövas. Telia har ju en maxgräns på 9 kr per dag när man surfar via mobilen så man behöver inte oroa sig över att det kommer kosta skjortan.

Jag måste snart skriva upp alla olika telefonnummer jag har. Jag brukar passa på att beställa kontantkort (gratis förstås) när det kommer erbjudanden där korten är förladdade med ett belopp, t.ex. 25 kr. Därför är det lite rörigt. Mitt äldsta kontantkort är Comviq (jag har den urgamla förmånen att när någon ringer upp mig så får jag betalt med 15 öre per minut). Sedan har jag Halebop, Glocalnet, Telenor och två Parlino... och nu även Telia.

Det blir en extra kostnad för det här med Telia men det är nog värt det. Jag menar, jag betalar ju över 300 kr per månad för bredband hemma. Varför inte pröjsa ca 36 kr i månaden och då kunna komma åt Internet var som helst via mobilen? För jag kommer bara använda tjänsten när jag är ute med Mårten eller mina föräldrar och det är oftast inte mer än 1 gång i veckan, kanske 2 ibland.