2009-12-30

Idag har jag färgat håret. Fick slänga en förpackning till för att färgen var missfärgad. Den var från samma serie som den förra men det är ingen idé att klaga igen för jag ska ju ändå få 150 kr i kompensation vilket nästan är det tredubbla mot vad jag betalade för en.

Min mage bubblar. Det är självförvållat för jag har ätit sockerfritt godis. Blir det inte bättre om någon timme eller så, så tar jag en Resorb för att lugna magen.

Imorgon är det nyårsafton. Jag har inga planer alls vilket känns lite trist. Det hade varit kul att gå ut någonstans men jag tänker inte pröjsa flera hundra kronor bara för att dansa på något uteställe. De pengarna lägger jag hellre på till exempel ett par hörlurar. Jag skulle behöva ett par nya som inte bara är bra på musik utan även stänger ute andra ljud. Panasonic-hörlurarna jag har nu är jättebra... förutom att man hör minsta ljud från grannarna. Jag har testat ett par hörlurar från Sony men de är i det dyraste laget (för min plånbok alltså). Om jag köper dem så måste de hålla i många, många, många år.

Nyårsafton ja... det verkar som att det blir en lugn kväll hos föräldrarna med Mårten och nya Wii Sports Resort. Jag fick pengar i julklapp för att kunna köpa spelet. Mårten har beställt ett till sig och ett till mig och om jag hörde rätt så fick han dem idag, så vi ska testa mitt imorgon. Vi har redan provat det lite i en butik och det var hur kul som helst.