2009-12-12

Jag mår inte särskilt bra idag. Imorse när jag steg upp kändes det okej men sedan kom ångesten bara plötsligt. Ingen superångest men det är jobbigt ändå. Jag har fått i mig lite mat men någonting känns fel. Jag skulle kunna sova redan nu men jag vill inte riskera att vakna mitt i natten och må ännu sämre då. Så jag gör ett försök att stanna uppe för att se Robinson och sedan lägga mig.

Nu måste jag ge Spike (min risfågelhanne om du inte visste det) lite kokosfibrer. Han håller på att bygga bo med sin hona. Han sliter i allt han får tag i. Just nu rycker han i stålet som håller boet på plats... det låter extremt mycket.

Usch, allt är skit. Jag har inte lust att göra någonting. Jag försöker hitta en annan lägenhet i Stockholm men det verkar vara omöjligt. Det är inget fel på min lägenhet... bara grannarna. Jag har två grannar som går extremt tungt på hälarna (man hör minsta steg de tar). En granne bråkar alltid med sin unge. En annan granne lagar mat som luktar pyton. En granne spelar musik på högsta volym jämt. Och sedan ska vi förstås inte glömma min OCD-granne som alltid smäller igen dörren så hårt hon kan, öppnar den, smäller igen den osv osv minst tre gånger. Ja, och så finns förstås grannen som lagar äcklig mat mitt i natten. Jag kan ju säga att det inte är särskilt trevligt att känna löklukt när man gör sig redo för att sova.

Jag vet inte vad jag ska hitta på nu. Det känns som att jag inte har någon ork alls. Ingen lust till något heller. Jag skulle kunna flytta över gamla inlägg hit... men jag orkar inte. TV... nej. 3 timmar... vad sjutton ska man göra? Hade jag mått bra så hade det inte varit några problem, men just nu känns allt... fel.