2010-08-01

Känner mig deppig. Jag trivs här nere... men det känns som att det alltid är något som stör. Just nu är det grannarna. De har varit iväg hela dagen och det skulle inte förvåna mig om de kommer hem vid 02 igen. Jag får väl göra så att jag använder öronproppar om de inte kommit hem när jag lägger mig. Jobbigt bara om det blir så varje dag.

Imorgon ska vi till Media Markt och kolla på billiga mp3-spelare. Jag behöver egentligen bara en vanlig fickradio med digital tuning... men oftast är sådana dyrare än mp3-spelarna. Men om det är allt för dyrt så får jag använda min skitradio. Den följde med när man köpte en tidning. Radion är superenkel... en sådan där med bara två knappar: scan och reset.

Just det... glömde ju skriva om det som jag egentligen skulle skriva om. Vi kom nyss tillbaka från mataffären. När Mårten packade ur varorna från bilen så stod jag och kollade på växterna. Plötsligt hörde jag ett prasslande från ett av träden. Jag tittade upp... och såg en stor, fet, vit råtta som kilade från ett träd till ett annat... två meter ovanför marken! Usch! Fast hellre ratas än kackerlackor. Råttorna tar sig inte in lika lätt som de ljusskygga varelserna. Fast förra året såg jag i och för sig en kackerlacka på väggen mitt på dagen... i ljuset. Nej, nu ska jag joina Mårten och titta på amerikanska Fear Factor. De visar gamla avsnitt... men det är coolt ändå. Ursäkta om jag skriver ord på olika språk ibland. Hjärnan blir lite rörig när jag pratar svenska med Mårten men hör spanska överallt... och när folk pratar med mig. Nästan varje dag säger någon något till mig. Alla bara antar att jag kan spanska... vilket jag i och för sig kan... lite. Nu ropar Mårten... Hej så länge!