2010-08-24

Mårten är ute och handlar några saker. Jag sitter och kollar på nyheterna på TV. Imorgon åker vi nog inte norrut för i en stad i grannkommunen så blir det tomatkastning. De visade just tusentals kilo med tomater som de ska använda imorgon. Yuk.

Hm, mina fiskar simmar vid ytan igen. Jag ska byta vatten snart så att de får lite mer syre. Jag såg en pump på marknaden i Torrevieja i fredags men jag var tveksam till att köpa den. Jag borde ha gjort det... 140 kr tog de för en enkel batteridriven pump. Ingenting avancerat... den skapar bara lite bubblor i vattnet. Hemma i Sverige köper jag kanske en ordentlig pump med filter och liknande. Jag ska ta hem fiskarna har jag tänkt. Vi har till och med frågat tullen om det är okej och de sa ja. Jag tar med mig vatten i flera flaskor så att jag kan byta vatten när det behövs. Vi lämnar inte heller bilen några längre stunder så det blir inte för varmt för firrarna.

Imorgon ska jag maila mina päron och be om lite mer pengar till bensin. Det har gått åt mer än vi trodde... dels för att vi inte orkade vara hemma när grannarna lät och sedan för att vi har åkt en del bergsvägar. Hoppas att det går bra för mina föräldrar... jag gillar inte att be om cash. I värsta fall får jag betala av till dem eller leva på bröd och vatten ett tag. Nej, nu måste jag byta vatten åt fiskarna.