2011-01-17

Jag är så irriterad... alla omkring mig är så jävla tröga. Jag vill bara bort härifrån. Varenda dag är det något tjafs eller irritation. Jag orkar inte med sånt längre. Det enda positiva idag är att kiropraktorn tog i lite mer och knäckte till på minst 10 ställen på min rygg. Nu känns det som att ryggen är mindre stel. Jag fick laserbehandling mot inflammationen vid svanskotan också. Han tryckte hårdare på skelettet idag än förra gången... det kändes som att någon skar med en kniv i mig. Jag bet ihop och tänkte på att det kanske blir bättre sen.

Usch, vet inte vad jag ska göra när jag känner så här. Hade jag varit ensam hemma hos mig hade jag stängt av alla telefoner, mailprogrammet på datorn och bara sett på TV eller kanske spelat dataspel. Jag har ingen lust att prata med någon alls just nu. Allt är bara skit.

Mina djur är gulliga... men fiskarna är hungriga hela tiden och vattnet blir skitigt så jävla fort. Fåglarna ser jag knappt till då de är i boet för det mesta. De sköter inte jobbet särskilt bra för båda är ute varje morgon och käkar. Inga medfödda instinkter där inte...

Äh, jag ska kolla på TV en stund. Bye...