1990-08-02

Semester i Ungern

Vaknade 07:55. Tvättade mig. Klädde på mig. Kunde inte äta någon frukost utan drack bara mjölk. Sen åkte morsan och jag iväg till "E", en bekant till morsan. Vi åkte med "metron" (tunnelbana) en station. Sen gick vi länge. Så kom vi fram till blomsteraffären där vi köpte lite blommor. Bredvid affären låg "E"s och hennes mans parfymaffär. "E" fick syn på oss och kom fram och hälsade. Sen pratade vi en massa. Sen kom "E"s man. Då åkte vi iväg till en restaurang där vi först drack en massa cola. Sen åt vi. Sen gick vi och promenerade lite. Vi promenerade hem. På vägen köpte "E" lite blommor.

Hemma. Mormor blev jätteglad. Sen pratade de en massa medan jag skrev det här. Jag önskar att hon ska gå snart för jag vill åka till farsans moster. Hon är 70 år någonting tror jag.

Sen, äntligen efter ca tre timmar gick hon. Jag åt en smörgås. Sen åkte vi iväg till farsans moster. Vi åkte med "metron" och spårvagn. Så gick vi en bit och kom fram till ett nyrenoverat hus. Vi såg 6 knappar. Vi tryckte på "H", deras namn. En man kom och öppnade. Vi kom in i en liten innegård. Runt den fanns det små lägenheter. Farsans mosters man, "S", kom och mötte oss. Han är 81 år men han ser hyfsad ut för sin ålder. Och han är lika stark som jag nu. Förut var han brottare i 80-90 kg klassen. Farsans moster är 79 år. Vi pratade en massa. Sen åkte vi hem.

Hemma åt jag lite soppa och en tomat. Sen gick jag och la mig. Såg inte så mycket snygga killar idag. Jag längtar till måndag för då ska vi åka till Balaton. Idag var det +26 grader i Balatonsjön. Vid Balaton finns det mycket snygga killar.