1994-11-05

Okej, nu ska vi se vad som hänt. Jag har fått några svar till på annonsen. Jag har skrivit till en som heter "N". Sedan har jag fått svar från Roger och har nu skrivit till honom igen. Från "M2" har jag också fått svar. Han vill gärna träffa mig så jag måste skriva till honom snart. Igår ringde "J". Vi bestämde att vi skulle träffas vid McDonald's vid T-Centralen 17:20. Jag stod där och väntade en halvtimme, till 17:50. Sedan åkte jag hem. Jag ringde till honom. Det visade sig att han hade stått och väntat vid den andra McDonald's, och stod fortfarande kvar. Han frågade om jag fortfarande ville träffa honom. "Visst", sa jag. Klockan var ju bara 18:40. Så jag åkte in igen och träffade honom. Åh, jädrar vad kort han var! Antingen var han kortare än 163 cm eller så är jag längre än 170 cm. Han hittade inte alls i stan så jag föreslog att vi kunde gå till Bells. Vi gick dit. Vakten frågade om vi hade några biljetter. Biljetter? Nej... Vakten var en aning berusad. Han kollade våra id-kort och... SLÄPPTE IN OSS!!!

Nåväl, "J" bjöd mig på en öl och tog en själv. Vi satte oss vid ett bord. Det gick väl ganska bra i början, men ju längre vi satt där desto pinsammare blev det. Han frågade mig vad jag tyckte om våran träff hittills och jag sa att det hela kändes väldigt spänt. Han tyckte detsamma. Vi pratade lite till och sedan sa han att han skulle "gå runt och kolla lite". Jag förstod förstås vad han menade och sket ändå fullständigt i honom. Han var inte min typ.

Klockan var bara 21:15. Vad fan skulle jag göra till 23 när musiken startade? Om den skulle starta. Jag stod en kvart och tittade på några som spelade Black Jack. Killen som delade ut korten sneglade på mig då och då. Han var tydligen väldigt nervös för han tappade ett kort på golvet. Jag gick därifrån, alltså från både spelstället och Bells. Jag gjorde inte bara kortdelarkillen nervös utan jag delade med mig oturen till en kille som satt och spelade till vänster om mig. "J", ja han stannade kvar och skulle som han sa "supa sig full".

Jo! Höll på att glömma. Igår ringde en annan brevvän, "N". Vi ska träffas på torsdag. På onsdag ska jag till syo. På söndag (imorgon) ska jag till "AC". Hon fyller 18 år.