2010-07-20

Det kom aldrig någon hantverkare så vi gick till kontoret och de sa att de kan öppna när de kommer. Mårten och jag åkte istället iväg och tittade i olika butiker. Jag köpte en liten fisktank med en palm i så att firrarna blir glada. Vi var i Torrevieja men det verkar som att hela den här delen av Spanien har slut på prepaid Internet. Därför kommer jag sitta här i biblioteket med jämna mellanrum. *pust*. Äntligen gick snubben... Det var en äldre gubbe som stod bredvid mig och läste någon tidning. Han luktade inte gott... han stank av sprit. Nu är det fräschare luft... tur att det dessutom är luftkonditionering. Det känns lite halvnervigt att sitta här själv. Mårten är nämligen i ett litet rum där de har datorer med Internet. Jag kan sitta var jag vill... men inte där förstås.

När vi har fixat allt som behöver fixas här (jag måste bl.a. uppdatera TomTom) så åker vi hem och äter middag. För min del blir det nog tostados med lite salami. Imorgon har vi tänkt åka till IKEA i Murcia. Vi ska äta frukost där är det tänkt. Det blir nog ingen svensk frukost i alla fall. Vet du varför? Jo, det de kallar svensk frukost är kaffe och kanelbulle. *ha, ha*

Nu ska jag kolla min mail och även se om det finns något kul på nätet... och kanske läsa lite svenska nyheter. Hasta luego!