1993-06-20

Semester i Kanada

Det har regnat lite. Morsan, farsan, jag, mormor och moster "Z" åkte till Jackson Square. Sedan åkte jag, morsan, farsan och moster "M" till Burlington där vi körde omkring och tittade på de fantastiska villorna med sina gröna, lummiga trädgårdar stora som parker.

På eftermiddagen kom kusin "K"s kille hem. Gissa med vad? En fyra eller tre veckor gammal kattunge. Han hade hittat den ensam i sitt "bo". Den hade ett syskon som hade dött. Mamman hade tydligen blivit överkörd av en bil och kattungarna hade varit utan mat i ungefär två dagar. Jag kände på den lilla svart-vita ungen. Den var bara skinn och ben. Den grät hela tiden. Vi gav den baby-mat. Kusin "G" har tagit hem sin katt så nu finns det bara hunden, 7-veckors kattungen Alexandra och 3-4 veckors kattungen utan namn. Senare kom moster "M" över med sin familj.

Klockan 20:00 åkte vi till en som heter "W". Där satt vi och pratade och åt chips och drack Seven-up. Det var åtminstone vad jag drack. Klockan tolv bröt vi upp och åkte hem. Däruppe på "berget" var det så dimmigt att man bara kunde se några meter framför sig. Jag var så trött att jag kunde ha somnat direkt. Det var inte roligt hos "W" för det var bara jag som var ungdom. Jag lekte mest med "W"s katt Magic. En stor, svart och smidig katt.