2010-01-16

Hej, nu är jag lite piggare... öh... nej. Jag bara väntar på att tiden ska gå så att jag kan lägga mig och sova.

Let's Dance ja... nu ska vi se vad jag minns av kvällen. Mårten och jag åkte bil och parkerade utanför SVTs lokaler. Efter en stunds väntan så blev vi insläppta. Eftersom vi hade varsin tjusig VIP-bricka så kom vi in till rummet där buffén serverades. Jättegott var det men jag hade svårt att få ner mat eftersom jag var nervös och mådde skit. Lite fläskfilé och potatis fungerade bra. Laxen och bönsalladen struntade jag i. Efter bjöds det på kaffe, dammsugare och chokladbollar. Sedan var det dags att gå in i studion och självklart så hade Mårten och jag blivit placerade precis bredvid dansgolvet. Jag skämtade med Mårten innan om att vi säkert skulle få platser där... just för att jag inte ville det. Det lät fel... självklart vill man ha bra platser, men panikångesten vill ha en plats som man kan springa ifrån snabbt om det skulle behövas.

Själva showen var okej... i alla fall det jag minns av den. Jag var så himla spänd hela tiden. Folk runtomkring var halvfulla. Nåväl, en del var nog lite mer påverkade. I den längre pausen så minglade folk lite på dansgolvet. Bert Karlsson stod precis framför oss. En äldre kvinna från vårat bord nästan klängde på stackars Bert. Jag vet inte hur många glas vin hon hade druckit men det var bara pinsamt. Jag drack ingening med alkohol igår trots att det bjöds på dricka både vid buffén och under showen.

Nu ska jag se på TV. Mina fåglar är inte så jätteglada för jag har tagit bort boet och gjort rent i hela buren. Jag hoppas att det inte tar allt för lång tid tills de lugnar ner sig.