2010-01-28

Nu är jag hos föräldrarna igen och ska sova. Jag ställer nog inget alarm till imorgon för jag vill sova ut mig ordentligt... utan att behöva störas av grannar eller snarkningar. Det är så lugnt och tyst i området där mina föräldrar bor. När jag mår bra är det skönt med tystnad... men har jag ångest är det tvärtom. Konstigt egentligen.

Tidigare idag var Mårten och jag söder om stan för att hämta en vinst. Vi var med i en tävling förra veckan och jag vann en bok. *he, he*. Vi passade på att äta lunch vid McDonald's efteråt. Vi stod parkerade mellan två Hummer-bilar, smaskade i oss våra hamburgare samtidigt som snön yrde runt överallt. Skylten som gjorde reklam för El Maco fiesta kändes en aning malplacerad... den hade nog passat bättre på våren eller sommaren. Eller tanken är kanske att man ska drömma sig iväg till varmare länder...

Nu är badrummet ledigt så jag ska dit och borsta tänderna. Apropå tänder så måste jag göra något åt att de är så... ovita. Jag vill inte säga gula för så hemskt är det nog inte. Men det ser inte fräscht ut. Jag har köpt ett paket med produkter som man kan bleka tänderna med hemma, men blir det inte mycket bättre så tänker jag käka billig mat och spara till att göra en ordentlig blekning hos tandläkaren. Eller så får jag önska mig lite bidrag till det när jag fyller år eller till nästa jul. Jag brukar ändå inte komma på något att skriva på min önskelista.