2010-02-21

Nej, men ser man på... det snöar igen. Jag är hos mina föräldrar. Börjar känna mig lite småhungrig trots att jag åt en jättestor fiskbit (pangasius) till lunch som morsan hade lagat till. Känner mig ganska trött idag för Mårten och jag var uppe sent och tittade på film. Vi hann inte med den sista så vi sparar den till nästa vecka när vi träffas igen.

Jag lyckades ta isär min insektsdödare och rände runt halva stan med Mårten för att hitta någon som säljer lysrör med UV-ljus. Det var omöjligt, så jag köpte två nya insektsfällor hos Teknikmagasinet. Hoppas de håller länge för de var inte billiga. De som jag först tänkte köpa hos Jula dissade jag efter att ha sett att de använder en lampa som ser ut som en avlång... glödlampa och drar mycket mer ström.

Annars har jag inte handlat så mycket. Förutom mat så köpte jag en solcellslampa i form av en gullig snögubbe som växlar färg i rött, grönt och blått. Jag har spanat in den förut... men ordinarie pris var 199 kr vilket jag tyckte var för dyrt. Sedan sänkte de den till 99 kr och då köpte jag den nästan. Men nu senast så var det halva priset på 99 kr... så nu hänger det en glad snögubbe i mitt rum. Den har inte tänts än, men det dröjer nog inte länge för det är snart mörkt ute. Jag måste tända en vanlig lampa åt fåglarna också så att de inte tror att det är sovdags.