2010-02-26

Vi vaknade av att Mårtens mobil ringde... någon jävla telefonförsäljare. Jag borde kanske lämna ut mitt nummer överallt... det skulle vara bra träning att prata... och dessutom har jag ett urgammalt avtal som gör att jag får pengar när folk ringer mig. Från början tror jag det var 25 eller 30 öre per minut, men sedan sänkte de det till 15 öre per minut. Men det är ju kul att få pengar. *he, he*.

Jag mår lite bättre när det gäller ångesten. Men min magkatarr känns... fan. Ska dricka lite yoghurt för jag kan bara ta Losec ikväll.

Det är så dimmigt ute att jag nästan inte ser någonting när jag tittar ut genom fönstret. Mårten och jag ska se på film, sedan ska vi ge oss iväg till vattnet och se om det finns några änder ute. Kommunen har en plats där de brukar ge fåglar mat. Jag har inte varit där på länge och eftersom det har varit en så kall och snöig vinter så misstänker jag att det är fullt med ankor...

Jag är så trött på kylan. Trött på allting egentligen. Fast det finns ju alltid saker som lättar upp stämningen lite. Gratis giveaways, goodiebags... och tävlingsvinster. Igår fick jag ett sms om ett paket som jag skulle hämta ut från posten. Det visade sig vara en jättefin prydnad att ha ute i trädgården. Tyvärr var den trasig och halvt ihopmonterad (dåligt dessutom)... bruksanvisningen hade kaffefläckar. Kul att vinna, men tror de verkligen att man vill ha en begagnad, obrukbar vinst? Mårten hjälpte mig att ringa till företaget. De beklagade så mycket och sa att de skickar en ny.